Groepsles voor kinderen

Snowboardles voor kinderen in Gerlos - Zillertal

Kinderen vanaf 8 jaar hebben de perfecte leeftijd om snowboarden te leren in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Hier leren kinderen op een plezierige en veilige manier de kneepjes van het vak en hebben zij met leeftijdsgenootjes de tijd van hun leven. 6- en 7-Jarige kinderen hebben ook de mogelijkheid om in kleine groepen les te nemen. (prijs per dag: 110€, per e-mail of ter plaatse boekbaar)

Onze snowboardleraren (opgeleid door Burton Snowboards) en de perfecte oefenpistes zorgen ervoor dat de kinderen op een plezierige en veilige manier het snowboarden snel zullen leren.

LEARN TO RIDE
Nog nooit op een snowboard gestaan? Dan is de Learn to Ride cursus de juiste keus en zul je snel de eerste resultaten behalen.

In kleine groepjes van maximaal 8 personen leer je alle basics om lichte tot middelzware pistes te kunnen afdalen. De oefenpistes worden zo uitgekozen dat snel het gewenste leerresultaat wordt behaald.

Het doel van deze cursus is de gerutschte bocht, die zeker in no-time onder de knie zal zijn.

 

LEARN TO TURN
Je hebt de eerste ervaring met een snowboard al gemaakt, maar de bochten nog niet helemaal onder de knie. In kleine groepjes van maximaal 8 personen leer je alle basics om lichte tot middelzware pistes te kunnen afdalen.

De oefenpistes worden zo uitgekozen dat snel het gewenste leerresultaat wordt behaald.

Het doel van deze cursus is de gerutschte bocht, die zeker in no-time onder de knie zal zijn.

 

BOARDRIDERS
Voor alle snowboarders die minstens één week snowboardervaring hebben en de basis techniek verder willen verbeteren.

In kleine groepen van maximaal 8 personen leer je hoe je op een veilige manier alle pistes kunt afdalen.

Op het programma staan o.a. korte bochten, Carven en de eerste Freestyle trucjes.

 

FREESTYLE
Ontdek de kick van het freestylen samen met onze freestyle specialisten. Perfectioneer je techniek en stijl in de halfpipe en het Snowpark op de Vorkogel / Gerlos.

Beginnende of gevorderde freestyler, bij ons kun je terecht om op een veilige manier freestyle moves te oefenen. De basis moves zoals Jumps, Airtime, Landing goed oefenen, maar ook gevorderde moves als Flips en spinns kunnen op een veilige manier worden getraind.

 

FREERIDE
Wij nemen je mee naar de coolste runs en leren je de geheimen van het poeder rijden. Of je nu radicale bochten wilt maken op de piste of in ongerepte poederhellingen, bij ons ben je in goede handen.

Veiligheid staat voorop. Daarom krijg je uitleg over het juiste gedrag in het Alpine gebied (buiten de geprepareerde pistes).

 

VRIJDAG IS SNOWBOARDDAG
Snowboard aanbieding vanaf 8 jaar!

Heb je altijd al eens willen snowboarden? Dan is dit jouw kans. Na een 5-daagse skiles, kun je nu voor maar  € 45,-, één dag snowboardles (excl. middageten) boeken. Wie weet word jij ook wel een echte Snowboard Shreddy.
Lestijden: 09.30 tot 11.30 en 12.30 tot 14.30
Boeken: in één van onze skischoolbureaus

LESAANBOD KINDEREN

Learn to Ride (beginner) 4 uur per dag
Learn to Turn (licht gevorderd)      4 uur per dag
Boardriders (gevorderd) 4 uur per dag   
Freeride 4 uur per dag
Freestyle 4 uur per dag

Alleen tijdens de vakantieperiodes zijn er speciale groepslessen voor kinderen (uitsluitend 4 uur les per dag). 
Buiten de vakantieperiodes kunnen de kids deelnemen aan groepsles volwassenen of privéles.

Ski School

Michi's Skischule

Hot BOX

feedback